ноември 4, 2016 admin 0Comment

Темата „апартамент под наем София“ не е нито тема табу, нито нон-грата. На поне 70% от хората у нас им се е или ще им се случи нещо, което ще ги принуди да търсят такъв. Въпросът е дали си струва? Кога си струва и има ли наистина смисъл? Защото нека не забравяме, че наемите на апартаментите у нас не са никак ниски. В случая даже говорим за по-малките градове, та какво остава за столицата.

Самото търсене на апартамент под наем в София също не е и лесно. То може да ви скъса нервите. Поради факта, че има голямо търсене, има и много за предлагане, но не си мислете, че от първия вариант ще сте готови да се преместите в новото си жилище. Има и доста мизерни оферти, а даже и прекалено скъпи предложения за на пръв поглед нищо повече от сносен вариант.

Разбира се, че си струва да си вземете апартамент под наем в София, но това е само в определени случаи, защото иначе ще е доста по-добре да инвестирате в собствено жилище или да се радвате на семейното огнище у дома, в родния ви град. И тук дори не става въпрос за популярната война между софиянци и хората от провинцията.

Струва си да си вземете апартамент под наем в София, ако ще учите или ще се местите на по-престижна работа в София. Струва си да го направите и в името на ваш близък, та дори и човек, за който си мислите, че е сродната ви душа. Струва си и последната стотинка да търсите апартамент под наем в София, ако ще е за друг – член от семейството ви, най-добрата ви приятелка. Внимателно обаче разглеждайте офертите и никога не избирайте първия вариант, а се информирайте за наличното предлагане на пазара.